Coaching op de fiets

Persoonlijke Coaching op de fiets

Als (fiets)coach haalt Edward mensen uit hun vertrouwde omgeving en coacht ze in de buitenlucht, op de fiets! Het werkt verrassend goed en is bovenal leuk. Je gaat letterlijk en figuurlijk met Edward op pad om te onderzoeken wat je bijvoorbeeld écht wilt, wat je belemmerd of om een bepaald thema te onderzoeken. Op de pedalen met je hoofd in de frisse lucht en de natuur als inspiratiebron. Op deze manier kom je letterlijk en figuurlijk in beweging en brengt dit traject je inspirerende en duidelijke antwoorden.

Je gaat fietsen in de prachtige omgeving van Nijmegen, Berg en Dal, Duitsland en Noord-Limburg, waarbij je kunt kiezen voor een mountainbike route in het bos, met de racefiets op de weg of met een gewone (elektrische) fiets.  Hoewel je volop in beweging bent, wordt er op sfeervolle locaties stil gestaan en is er voldoende ruimte om met elkaar in te gaan op vragen en thema’s. Natuurlijk houdt Edward rekening met je conditie en/of beperkingen bij het samenstellen van de route. Fietscoaching is dus voor iedereen mogelijk ongeacht je conditie. Niet de kilometers tellen maar het coachresultaat! . Overigens is, naast persoonlijke coaching, ook teamcoaching mogelijk.

Edward is gespecialiseerd in:

  • Loopbaan coaching (bv carrière planning)
  • Business coaching (bv sparring partner van ondernemer)
  • Curatieve coaching (bv begeleiding bij burn-out)
  • Life coaching (bv vraagstukken rondom toekomst werk/privé)
Meer informatie over coaching
Persoonlijke coaching op de fiets

Ervaringen - Coaching op de fiets

 

Peter, 52 jaar, zelfstandig ondernemer     Sparren en fietsen was voor mij top. Edward heeft, met zijn no nonsense mentaliteit, een bijdrage geleverd aan mijn ondernemersvragen en diverse dilemma’s. Daarnaast  was er ook nog tijd voor een kop koffie en een grap. Ondanks het frisse weer en mijn matige (fiets)conditie was onze fietstocht toch prima toe doen. Ik heb genoten van deze bijzondere vorm van coaching op de fiets!

Bernadette, 46 jaar     Fietsen in de natuur, je voelt je vrijer en je vindt er gemakkelijker antwoorden dan gewoon aan tafel zitten. Koffie drinken op bijzondere plekken. Fietsen en praten hebben mij geholpen om uit mijn burn-out te komen. In meerdere sessies merkte ik dat ritme, regelmaat en beweging mede de sleutel waren voor mijn herstel. Bedankt!

Marco, 32 jaar      Door de drukte en de waan van de dag gaf ik mezelf te weinig tijd om echt stil te staan bij de vraag of ik dit werk nog langer wilde doen en op welke wijze. Al fietsend en vertellend kregen mijn gedachten vorm. Edward stelde de juiste vragen zonder oordeel en sneller dan verwacht, had ik antwoorden op mijn vragen.                  

 

 

 

Neem contact op
Moutainbiken in het Ketelwald