Fietsreizen

Mountainbiken in Costa Rica

Ben je een ervaren mountainbiker, heb je de nodige ervaring en lijkt het je gaaf om je grenzen te verleggen in de ongerepte natuur van Costa Rica? Dan is deze fietsreis echt iets voor jou. Twee keer per jaar als het in Nederland in de wintermaanden koud en nat is, organiseert Ketelwoud in samen werking met Costa Rica Cycling een onvergetelijke fietsreis naar Costa Rica.

Gelegen in Midden-Amerika met een overweldigende natuur, vriendelijke mensen, tropisch klimaat én de meest geweldige en uitdagende MTB-routes. Met Ketelwoud ontdek je Costa Rica in een week op een andere verrassende manier. Je maakt prachtige tochten door het binnenland en komt langs alle hoogtepunten, zoals actieve vulkanen, adembenemende stranden en mystieke nevelwouden. Wij regelen alles voor je. Van vlucht, vervoer, fiets en accommodaties en gedetailleerde routes. Oftewel een onvergetelijke fietsvakantie waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Typisch Ketelwoud!

 

Praktische informatie

We reizen in groepen van gemiddeld 8 à 14 personen. Iedereen met een normale tot goede conditie kan deelnemen. Bij het samenstellen van de route houden wij altijd rekening met de deelnemers en het niveau, zodat iedereen plezier beleeft aan zijn of haar vakantie. Onze ervaren begeleiders kennen het land goed en zijn uiteraard zelf ook fervent fietsers.

  • Vertrek 24 of 25 november 2017 en 26 of 27 januari 2018 (duur 8 dagen)
  • Route: San José – Poas – La Fortuna – Arenal – Monteverde – Montezuma – Puntarenas – San José
  • Afstand ca 350 km in 5 dagen met ca 5.000 hoogtemeters
  • Kosten ca 775,- Euro p/p op basis van ervaren (Nederlandse) reisbegeleiding, overnachtingen in middenklasse hotels op basis van logies/ontbijt, volg bus voor bagage, verzorging en 1x per dag verplaatsing (op- en afladen). Extra kosten: Vliegticket, rechtstreeks vlucht bv met KLM vanaf 550,- Euro retour. Mountainbike huur (29-er) of fietskoffer (eigen fiets meenemen) ca 175,- Euro. Overige bijkomende kosten eten/drinken gedurende dag/avond.

Voordelen:

  • Inspanning en ontspanning
  • Gemak van een groepsreis
  • Cultuur en natuur

Ga met ons in gesprek en boek deze trip alleen of samen met enkele fietsvrienden. Alles is mogelijk! Wij maken vrijblijvend een offerte op basis van wensen en mogelijkheden. Ervaar het Pura Vida van Costa Rica.

Download hier de brochure voor meer informatie en details

 

Meer informatie of boeken?