Routes op maat en met begeleiding

Routebegeleiding

Bij Ketelwoud werken we altijd met routes op maat. Ieder individu of groep is verschillend en dat betekent verschillende niveaus en verschillende wensen en geen standaard routes. Relaxed, intensief, klimmen en dalen? Toerfiets, mountainbike of racefiets? Afhankelijk van wat jij/jullie willen, stellen wij een route op maat samen! Uiteraard kunnen wij op basis van onze ruime ervaring hierin deskundig adviseren. Tijdens de route is het altijd mogelijk om deze te wijzigen en dat betekent dat er altijd één of meerdere begeleiders meegaan. Onze begeleiders zijn deskundig en kennen het gebied op hun duimpje. Wat minder kilometers, een mooi uitzichtpunt of extra tussenstop? We nemen ze alsnog op in onze route! Onze routebegeleiding is geschikt voor fietsers van elk niveau.

Omdat ‘alles op maat’ is, werken we niet met standaard tarieven. Bel of mail met je wensen en we kunnen je direct een goede indicatie geven van de kosten.

Ketelwald

Individuele begeleiding

Het is ook mogelijk in je eentje met een teamlid van Ketelwoud op pad te gaan. De omgeving kent geen geheimen voor hem en samen fiets je een afwisselende route. Ideaal als je minder bekend bent in de omgeving en in goed gezelschap wilt zijn of als je je fietsvaardigheden wilt verbeteren.

Informeer naar de mogelijkheden
Ketelwoud, samen op pad