Clinics en Trainingen

Clinics

Ben je een beginnende of meer ervaren mountainbike- of racefietser en wil je meer weten over de techniek van het fietsen? Dan is een fietsclinic iets voor jou. Tijdens een clinic van zo’n 2 a 3 uur brengen wij je op een ongedwongen manier de beginselen bij van de fietssport. Zo komen remmen, schakelen, klimmen en stuurvastheid aan bod maar besteden we ook aandacht aan de houding op de fiets. Je hoeft geen ervaren fietser te zijn of over een goede conditie te beschikken om deel te nemen aan een clinic.

Ketelwoud geeft zowel individuele- als teamclinics, waarbij wij het programma altijd op maat samenstellen. Informeer naar de mogelijkheden.

Ketelwoud organiseert het hele jaar door tal van fietsclinics. Kijk op onze agenda wanneer je kunt starten of deelnemen.

Neem contact opBekijk de agenda
Mountainbiken in het Ketelwald

Trainingen

Fiets je nog niet zo heel lang, wil je weer beginnen met fietsen of trainen voor een evenement? Ketelwoud biedt diverse trainingsprogramma’s aan voor diverse trainingsdoeleinden. Zo worden er tegenwoordig veel goede doelen evenementen gefietst. Een goede voorbereiding en training hiervoor zijn een must. Een training kan in het teken staan van de basistechnieken van het fietsen of het trainen aan je conditie en fitheid. De trainers van Ketelwoud weten alles over toerfietsen en stappen graag met je op de fiets om je de juiste fietstechnieken te leren.

Ook voor de ervaren fietsers heeft Ketelwoud trainingsprogramma’s op maat

Maak een afspraakTrainingsprogramma's op maat
Fietsen door het Ketelwald