Over Ketelwoud

Alles draait om Fietsen en Fietsen op z’n mooist!

Over Ketelwoud

Met een passie voor fietsen is Edward Troost, Ketelwoud, epicenter for cycling begonnen. Geboren en getogen in de regio is geen bospad of mooie landweg van het Ketelwoud gebied hem vreemd. Dit door de combinatie van nieuwsgierigheid en richtingsgevoel. Het moet gek gaan of Edward kent dat mooie tussendoorweggetje, leuke pauzestop of steile klim niet. Met name de schoonheid en diversiteit van het gebied wil hij graag delen met anderen.

Ketelwoud werkt nauw samen en is gehuisvest op het terrein van Boerderij Camping Nederrijkswald. Dit biedt een scala aan mogelijkheden en activiteiten. Er zijn goede horeca en sanitaire voorzieningen, volop (gratis) parkeergelegenheid en natuurlijk het ultieme buiten-zijn-gevoel.

Het Ketelwoud gebied moet je met eigen ogen zien en ervaren. Dat is een van de belangrijkste drijfveren van Edward voor de start van Ketelwoud tezamen met zijn organisatietalent en werkervaring als fietscoach. Al een aantal jaren neemt hij mensen mee voor een fietsrit en iedereen geniet van de natuur en zeker ook van het verrassende en uitdagende fietsgebied, want het Ketelwoud gebied is geschikt voor elk type fietser.

Mountainbiken in het Ketelwald

Niets is mooier dan met mijn passie fietsen iets voor een ander te kunnen betekenen,

Edward Troost

Geheimen van het Ketelwoud

Wie het geheim van Ketelwoud kan ontdekken? Eigenlijk iedereen die fietsen houdt, zowel (semi)professioneel als recreatief maar ook zakelijk gezien heeft Ketelwoud veel te bieden. Onze passie voor fietsen is wat Ketelwoud anders maakt. Wij zijn enthousiast en gedreven en koersen graag met je mee om jouw verblijf bij Ketelwoud tot een succes te maken. We zeggen niet voor niets “we gaan voor goeie benen”, want wij willen dat jij een op en top goede dag doormaakt bij Ketelwoud.

Maak een afspraak en drink een kop koffie met Edward. Hij vertelt je graag meer over de talloze mogelijkheden bij Ketelwoud.

Neem contact op
Bos sfeer

Over Edward

Edward Troost is geboren en getogen in het Ketelwoud-gebied. Na diverse functies in het bedrijfsleven besloot hij in 2005 zelfstandig in de rol van interim manager, organisatieadviseur en (fiets)coach aan de slag te gaan. Naast een schat aan ervaring in verschillende branches (zakelijke dienstverlening, bancair, transport en overheid) heeft hij een opleiding tot coach gevolgd. Zijn werkervaring, talenten en passie voor fietsen heeft hij nu gebundeld in Ketelwoud. Plezier, organiseren, inspireren en presteren typeren Edward. Ruim 20 jaar geleden is hij, als gevolg van een knieblessure, ‘besmet geraakt met het fietsvirus’. In de afgelopen jaren heeft hij zelf aan meerdere fietsevenementen (bv Alpe d’HuZes) meegedaan of bijgedragen. Zo richtte hij in 2012 het fietsevenement tegen kanker ‘Poás8’ in Costa Rica op. Niets is mooier dan met zijn passie fietsen iets voor een ander te kunnen betekenen, aldus Edward.

Edward Troost, Ketelwoud